keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet...

... mutta ennen sitä kuitenkin pieni katsaus viime vuoteen, erityisesti joululahjoihin. :)


Ennen joulua tuli koruja tehtyä sen minkä kerkesi, valitettavasti kaikkia pyyntöjä ei vaan millään ehtinyt toteuttamaan. Ensivuonna viisaampana, tarvii aloittaa paaaaaljon aikaisemmin (Tuskin sitä enää ensi jouluna muistaa ja taas tulee kiire... :p). Hyviä ideoita kuitenkin jäi varastoon paljon!

 Ehdoton hitti oli vaahtokarkit. Niitä meni ja tuli itsekkin annettua useat. Vaikka itse sanonkin niin onhan noi nyt aika kivat... :)


 Muut lahjat taisikin sitten olla yksittäisiä uniikki kappaleita. Kuten nämä Usko Toivo Rakkaus korvakorut. Toiveena oli saada tällaiset napilliset roikkuvat punaiset korvakorut, joiden mallina on käytetty sellaista ikkunaan tulevaa valokoristetta. Itse en ollut ennen sellaisesta tietoinen, mutta kuulemma ainakin ovat pohjanmaalla jouluisin kovin yleisiä. ;) Korut on arviolta n. 6cm pitkät.


Sitten tuli tehtyä myös muutama rintakoru. Pöllörintakoru on muistaakseni n.6cm korkea, tonttu vähän pienempi. Tontulta ehti jo jossain välissä tipahtaa tupsu hatusta... Täytynee tehdä uusi viimeistään ensi jouluksi. :)


Tätä avainketjua onkin sitten jo tehty aika pitkään. Itseasiassa taisi olla ihan ensimmäisiä karkkeja mitä massasta tein. Nyt niistä sitten saatiin syntymään avainketju. Samat karkit on myös ensimmäisten kuvien taustalla, sekä blogin "nimikuvassa".


Kaikista tekeleistä ei ole valokuvia, kuten esimerkiksi tonttu korvakoruista, joita tein useamman parinkin. Eikä myöskään kimaltavista pallo-nappi-korviksista. Niistä taitaa tulla kuva myöhemmin muiden saman henkisten korujen kanssa. Täytyy varmaan yrittää panostaa vähän enemmän tähän valokuvaus puoleen, joka ei todellakaan ole ennen ollut mitenkään omaa alaa... :D

Nyt sitten vaan väkästelemään uusia juttuja, kesä tulee yllättävän nopeasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on aina kivoja, joten jätähän viesti! :)