tiistai 29. heinäkuuta 2014

Uusi alku

Elämä jatkuu, niin myös tämä blogikin. Pitkä aika on vierähtänyt viimepäivityksestä, mutta nyt on aika jatkaa tätäkin harrastusta. Kevät ja kesä ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan, joten korujen teko on jäänyt vähemmälle ja blogiin en ole jaksanut panostaa ollenkaan. Nyt on kuitenkin uutta intoa taas löytynyt niin eiköhän jatketa siitä mihin jäätin. 

Viimeksi kerroin meneväni naisten saunailtaan pitämään pientä askartelupajaa. Paljon ainakin kiitosta tuli ja tuntuivat ihmiset viihtyvän. Hienoja koruja saatiin iso kasa!! :) Porukka jaettiin muutamiin ryhmiin, joissa oli eri teemat: vaahtokarkit, engalanninlakut, ja vapaa aihe. Jokaiselle ryhmälle nopeasti näytin perus tekniikat ja koitin parhaani mukaan neuvoa kaikissa kysymyksissä. Osallistujamäärä tosin olin huomattavasti suurempi mitä odotettiin, joten ohjaus ja opastus oli hieman hankalaa. Aloituskin meni muun ohjelman takia hieman myöhäiseksi ja korujen paisto venyi melko pitkälle iltaan. Mutta kokonaisuudessaan ilta meni hyvin ja kaikki sai hienoja itsetehtyjä koruja! :)

Olisi kyllä tosi hienoa joskus vielä päästä pitämään samanlaista askartelutuntia. Tosin hieman pienemmälle porukalle ja hieman vähemmän aikataulupaineessa...

Askartelijat työntouhussa. Ja onhan se ohjaajakin kuviin pääsyt... ;)
Yksi pellillinen koruja uunissa.
Yhdet ensikertaa itsetehdyt korut.<3
Josko sitten seuraavaan päivitykseen ei kuluisi ihan yhtä kauaa kuin tämän päivityksen kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on aina kivoja, joten jätähän viesti! :)