lauantai 9. maaliskuuta 2013

Avaimet kaulaan

Aiemmin tein joululahjaksi engalnninlaku avainnauha ja nyt on sitten vähän erilaisia tullut lisää. Kolme erilaista, vaahtokarkeista, salmiakeista ja polkkakarkeista. Ja tottakai piti tehdä kaikkiin yhteensopivat korvakorutkin. :) Kaikissa avainnauhoissa on säädettävä pituus, joka on n.43cm minimissään ja maksimissaan n.55cm.


Vaahtokarkit on samoja vanhoja mitä aiemminkin on blogissa näkynyt. Tälläkertaa vaan pujoteltuna nyöriin.Toisessa avainnauhassa roikkuu polkkakarkkeja. Näitä en ollutkaan aikasemmin tehnyt.Viimeisenä muttei vähäisimpänä salmiakkanauha, jossa on pyöreitä supersalmiakkeja ja seassa muutama ruutu salmiakki. Omasta mielestä varsinkin supersalmiakeista onnistuin tekemään erityisen todellisen näköisiä, vaikka aluksi oli ongelmana löytää oikean kokoinen muotti niiden tekemiseen. Yksi kaveri meinasikin jo laittaa yhden suuhunsa, kun olin jättänyt ne uunista ottamisen jälkeen pöydälle jäähtymään. :)Tein sitten vielä yhdet lakumatto korvakorut. Vähän ehkä liian pienet tosin, eikä kaukaa oikein taida erottaa mitä esittävät. Täytyy koittaa tehdä uudestaan paremmat. :)


Sellaista tällä kertaa. Lisää tulossa kunhan taas löytyy aikaa tällekkin harrastukselle. Laskuvarjohyppykausi alkaa taas ja vie todennäköisesti ison siivun vapaa-ajasta... :)

9 kommenttia:

 1. Hei olen alkanut ostella tuota fimo massaa! Mutta yksi kysymys kaivertaa etten oikeen uskalla sitten tehä niitä:/ mutta se kysymys on että jos tekee sen vaikka korvakorun niin voiko sen koukun laittaa uuniin vai miten se koukku laitetaan siihen jos ei tee tekeleeseen reikää?:)) ja ihana blogi!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kiva, että pidät blogista! :) Itse ainakin laitan korvakoruihin sellaisen rengas tapin korun sisään ja uuniin sen kanssa. Kovetuksen jälkeen tappi usein irtoaa vetämällä ja laitan siihen vähän liimaa että pysyy kunnolla. Sitten vasta koukku kiinni lenkkiin. Kyllä sen koukunkin voi vissiin laittaa uuniin jos on tarvis, metalliahan ne on... Toivottavasti ymmärsit selostuksesta jotain! :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos sain paljon apua!:) Vielä olis yksi kysymys�� miten nuo nappikorvakorut siis miten saat koruun sen "tikun":D

  VastaaPoista
 5. Askartelukaupoissa myydään sellaisia nappikorvakorutappeja, joissa on noin 5mm halkaisaltaan oleva tasainen pyörylä korun puolella. Olen itse liimannut korut kovetuksen jälkene suoraan niihin. Tosin, kannattaa käyttää hyvää liimaa, koska ainakin osa koruista on päässyt irtoilemaan.

  VastaaPoista
 6. On täällä kyllä makeita ihania koruja ♥

  VastaaPoista
 7. Hei miten oot tehny noihin polka-karkkeihin noi punaset raidat, kun ne ei mee koko massan läpi? Ootko vaa painellu pintaan noi punaset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on vaan pintaan painettu. Eli siis valkonen pötkö jonka pintaan pieniä punaisia pötköjä epätasaisin välein. Ja vielä vähän kierrettä koko pötköön, pätkiksi ja vähän muotoilua. :)

   Poista

Kommentit on aina kivoja, joten jätähän viesti! :)